fredag 17 juli 2009

Småstjärnorna

Under Stadsfesten så deltog Stella som Amy Diamond i Småstjärnorna. Hon började tveka redan när vi gick upp för rampen till scenen och jag gjorde allt för att inte göra det till ett plågsamt minne. De första 30 sekunderna (kändes som en timma) så stod hon likt en staty och spanade ut i intet. Sedan så släppte nervositeten och jag kunde backa undan och Stella avslutade med den kaxiga attityd hon visade på träningarna. Efter denna totala urladdning så fick vi vänta en bra stund innan det var Wilma och Wilmas tur. Dom framförde Show me heaven med Lili och Sussie (liksom 5 andra artistpar gjorde) och dom var helcoola. Glädjen var total när dom gick vidare till finalen. Wilmas kommentar var:
-Jag ska vinna över Amy Diamond!
Hon syftade på en tjej som blev två i Småstjärnorna ifjol och den här tjejen var enormt duktig. Under finalen satt Leila Bagge i juryn och det gav hela finalen en liten extra gnutta spänning. Wilma och Wilma gjorde ett kanonjobb även i sitt andra uppträdande och till Wilmas stooora besvikelse, så vann tjejen som hon ville klå. Lite bilder...
Ett stort tack till alla som hejjade på våra tjejer...Emmy, Christina, Rikard, Thyra, Kim, Sebastian, Dick, Lina, Marlene, Jörgen, Cindy, Melwin m. familj, Wilma L:s hela hejarklack och alla ni andra. Ni gav oss alla en minnesvärd dag!!! Kram på er!!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar