torsdag 9 oktober 2008

Nygammal soffa

Igår så köpte vi en ny soffa och fåtölj samt fotpall från blocket. Det är en Tomelilla från Ikea och det känns verkligen skönt att vi ryms framför tv:n nu. Jag tänkte att jag skulle bjuda på en liten fräckis såhär på torsdagskvällen.

Killen och tjejen låg i sängen inför natten och killen knackar sin tjej på axeln och frågar:
-Ska vi ha sex?
Tjejen svarar:
-Nä, jag ska till gynekologen imorgon och då vill jag vara någorlunda fräsch. Sov nu!
Killen ligger tyst en stund och sedan sträcker han sig över sängen och knackar återigen sin tjej på axeln innan han frågar:
-Du ska väl inte till tandläkaren imorgon också?

He he...

Lite barnsnack:

-joojojooj! Så säger Mika när hon vill ha något, och oftast vet hon inte VAD hon vill ha!

Vi satt i bilen och försökte få Stella att ljuda till ord som började på kj. Vi sa ord och hon försökte härma oss. Det var ord som kjol, köttbullar, kiosk osv...
Stella skulle sedan visa oss att hon förstod och sade således:
-Klänning!
Jo tack, då kom jag ihåg varför jag inte blev lärare.
I förrgår gick jag hem från Ica Maxi med Wilma och det hade hunnit bli alldeles mörkt på himlen. Jag berättade om planeterna som hör till vårt solsystem och när jag sa att mars var en röd planet så svarade hon:
-Jo mamma, jag vet (säkert) och den är nog gjord av lava!
Inte så dåligt gissat!!!

Sedan måste jag berätta lite snusk igen!
En kille på jobbet (som jag snart inte jobbar på längre...om ni minns) berättade att han har en kompis som bor i en hus med tre separata lägenheter. I lägenheterna på övervåningen bor en tjej i varje lägenhet. Så en morgon när killen som bor på nedervåningen kommer ut på gården så har fåglar varit och dragit ut soporna ur tunnan. Han börjar plocka upp skräpet och upptäcker till sin stora förvåning en kondom med ett lite udda innehåll. Är ni nyfikna nu? Jo, den innehöll en morot. Killen hade genast riktat blicken upp mot övervåningen och funderat både en och två gånger vem den skyldiga kunde vara! Gissa om jag skrattade när han berättade och han skrattade när jag plötsligt lite halvallvarligt frågade:
-Hon borde faktiskt ha sopsorterat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar