lördag 2 januari 2010

Nytt spännande år

Jaha, vad fort det går! Vi har precis städat undan lite efter nyårshelgen och våra övernattningsgäster stannade ytterligare en natt och har därför precis åkt hem till sig. Linda och Robert tillsammans med deras tre småtjejer har varit här och igår åkte Tina och Niklas hem efter ett väldigt trevligt nyårsfirande. Vi åt croustader till förrätt och varmrätten på nyårsafton bestod av oxfilé, klyftpotatis och fetaoströra. Efterrätten intogs en bra bit efter tolvslaget och receptet hittade jag av en slump på nätet. Vit chokladmousse med lime/honungsmarinerade jordgubbar. Smaskens, men jo, vi borde ha dubblat chokladen ;)
Dryck som serverades under kvällen: vatten, julmust, vin, baccardi Melon, öl, xanté och sen minns jag inte mera...haha, nä skämt och sido. Alla var på topphumör och vi spelade wii, sällskapsspel, åkte bob och madrass, tokpratade och skrattade. Jag tror att summa sumarum så var alla nöjda!

Igår så orkade ingen göra några större ansträngningar, så då fick det bli Frasses till middag. Spelkväll: Wii, sällskapsspel.

Nu får vi se om vi får övernattningsgäster även ikväll, då sängarna redan är förberedda för familj med tre barn ;)

Kram på er och ett riktigt gott nytt år!!!

1 kommentar: